DOTE Lab

  • Uitwisseling

Het verbeelden van ‘onze’ toekomst, het beoefenen van onze toekomst

Een vierdaagse artistiek lab, waarin festivalkunstenaars, lokale- en internationale kunstenaars, theater- en dansstudenten en geïnteresseerd festivalpubliek samenkomen voor een intieme verkenning van elkaars werkprocessen en artistieke creaties.
Een plek om samen te zijn, een uitwisseling van wat ons inspireert en beweegt, van dat wat ons maakt tot wie we zijn. Het is een groot voorrecht om samen te komen en te werken gedurende een festival. Dit jaar focust Dancing on the Edge op het samen bevragen en bedenken hoe het festival radicalere vormen kan vinden om de praktijk van makers te voeden en te ondersteunen. Naast het presenteren van voorstellingen. Hoe kunnen we gemeenschappen van en solidariteit tussen makers creëren? Hoe kunnen we samen alternatieve meervoudige en inclusieve verhalen schrijven en toekomsten verbeelden door onze uitwisseling en artistieke praktijk?
Het DOTE Lab biedt plek aan maximaal 40 deelnemers. Het lab is een co-curatie en wordt elke dag gefaciliteerd door festivalmakers, zoals Hooman Sharifi, Onur Karaoğlu, Khalid Benghrib, Hoor Malas, Mayar Alexan, Hilda Moucharrafieh, Ramzi Choukair, Youness Aboulakoul.

17.11.2019 – 20.11.2019 10:00 – 19:00 Amsterdam Dokzaal. Engels gesproken.
Deelname is op verzoek; klik hier voor de oproep tot participatie.

Het DOTE Lab is onderdeel van het Europese samenwerkingsproject Performances beyond two shores. Verschillende makers zijn specifiek voor dit onderdeel van het festival uitgenodigd.

 

 

17/11/2019 10:00
Amsterdam Dokzaal
deelname op verzoek Tickets
18/11/2019 10:00
Amsterdam Dokzaal
deelname op verzoek Tickets
19/11/2019
Amsterdam Dokzaal
deelname op verzoek Tickets
20/11/2019 10:00
Amsterdam Dokzaal
deelname op verzoek Tickets