Table Talks XL

  • Talks

Een plek om te delen; eet en denk met ons!

Hoe kunnen we op een nieuwe manier met elkaar spreken? Welke vragen worden nooit gesteld? Hoe kunnen we volledig aanwezig zijn in een ontmoeting? Table Talks XL is een programma, waarin makers én publiek samenkomen rondom urgente open vragen, die gerelateerd zijn aan de reis van het festival. In een intieme en informele setting pellen we samen verschillende lagen af van thema’s als macht, zorg, fragmentatie, bezit en ‘belonging’. Met artistieke food interventies en een gezamenlijke maaltijd door Maureen de Jong, die lichaam en geest voeden, prikkelen of verzachten.
Table Talks XL volgt op een proces van kleinere Table Talks, dat plaatsvond in de maanden voorafgaand aan het festival. De aanwezige groep mensen heeft steeds de vraag/urgentie voor de volgende groep vastgesteld. De twee XL edities vormen een reflectie hiervan en vinden plaats aan het begin en einde van het festival.

Tickets zijn verkrijgbaar tot twee dagen voor het evenement.
Tickets zijn inclusief een vegetarisch diner. Allergieën? Stuur een mail naar communications@dancingontheedge.nl.

hosts Agnes Matthews, Natasja van ‘t Westende, Alaa Minawi, Rana Ghavami & Soula Notos food interventies & diner Maureen de Jong documentatie de Beeldvormers 
duur 3 uur taal Engels

afbeelding © de Beeldvormers

met speciale steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds

 

14/11/2019 17:00
Utrecht Het Huis Utrecht
Tickets
14/11/2019 17:00
Utrecht Het Huis Utrecht
combiticket Table Talks XL & Today Is a Beautiful Day Tickets
24/11/2019 17:00
Amsterdam Frascati
Tickets